LILLE TUT

 

LILLE TUT

Animations serie, 26/52 episoder á 6-7 min.  Under udvikling hos Toolbox Film, støttet af Det Danske Filminstitut.

Idé, manuskript og instruktion: Maria Mac Dalland / Producere: Morten Kaufmann og Lin Jo Skytte

Lille Tut er lige omkring 2 år. Lille Tut bor sammen med sin kat Gato og sin familie… og så er der nissen. Han bor i et hjørne i Lille Tuts værelse, i noget, der ligner et musehul i væggen. Nissen tager i hvert afsnit Lille Tut og Gato med ud på opdagelsesrejser i sin økolokopter.

Fælles for alle de små eventyr er, at Lille Tut, Gato og Nissen på den ene eller den anden måde bliver involveret i et lille, kort og meget enkelt handlingsforløb. Lille Tut er bare nysgerrig og sammen med Gato og nissen, klarer hun en lille opgave, og hun elsker at hjælpe!

De 3 venner kommer ud for oplevelser, som gør én glad for at bo på planeten jorden. Hver episode inviterer deres små seere til at blive nysgerrige på naturens magiske verden, altid på en tryg og aldrig skræmmende måde.

Designet til Lille tut skabes af Edda Hrönn Kristinsdóttir og musikerne og komponisterne Palle Windfeldt og Sille Grønberg skaber musikken og sangene, som spiller en stor rolle i Lille tut universet. Sniglyt allerede her til den deres Lille tut signatur sang:

Nogle af Edda Hrönn Kristinsdóttirs skitser af karaktererne: