LILLE TUT

LILLE TUT

2D Animations serie, 26 episoder á 7 min.
Kan ses på DR Minisjang

Animationsserien er produceret af Toolbox Film i co-produktion med JA Film, støttet af Det danske Filminstitut, Den vestdanske filmpulje, Nordisk film & TV fond i samarbejde med DR TV, SVT, NRK, YLE, og RUV.

Idé og instruktion: Maria Mac Dalland / Manuskript: Maria Mac Dalland og Morten Kaufmann / Karakterdesign: Edda Hrönn / Baggrundsdesign og Props: Sofie Louise Dam / Storyboard: Rasmus Brinck og Pedro Ivo Carvalho / Lead Animator: Ingeborg Dena Faber / Animators: Mie Frank Yding Pedersen, Stine Harboe Dalsgaard, Pedro Ivo Carvalho, Rasmus Brinck og Edith Aarestrup Bach / Musik: Sille Grønberg og Palle Windfeldt / Lyddesign: Mark Norup / Compositing: Maria Mac Dalland og Sabrina Macarena Macho / Producer: Morten Kaufmann / Lineproducer: Lise Uldbjerg Jørgensen / Produktionsleder: Julie R. Peitersen

I serien møder vi Lille Tut, hendes kat Gato og deres lille nisseven, som bor i et lille musehul i hjørnet af Lille Tuts værelse. Nissen kan nissemagi og tryller Lille Tut og Gato små, så de kan være i dens lille økolokopter, som er lavet af en valnød. Med nissmagi kan tiden også sættes på pause, og så flyver de tre venner ud på eventyr i naturens verden. De møder både dyr, planter og nogle af Nissens mange slægtninge, for den er nemlig i familie med alfer og feer og andre små hjælpeånder. Der er altid noget de tre venner kan hjælpe med og Lille Tut elsker at hjælpe!

De 3 venner oplever ting, som gør én glad for at bo på planeten jorden. Serien inviterer sine små seere til at blive nysgerrige på naturens magiske verden, altid på en tryg, glad og favnende måde.

Designet til Lille Tut karaktererne er skabt af Edda Hrönn, og Sofie Louise Dam har malet de flotte baggrunde.

Musikerne og komponisterne Palle Windfeldt og Sille Grønberg har lavet musikken og sangene, som spiller en stor rolle i Lille tut universet. Sille og Palle har skabt et dejligt Lille Tut album, som ligger her på Spotify

LILLE TUT plakat

 

Historierne kommer også som bogserie fra forlaget Carlsen, foreløbig er 4 titler udkommet. Se omtale her


Karaktererne i Lille Tut er skabt af Edda Hrönn