LILLE TUT

LILLE TUT

2D Animations serie, 26 episoder á 7 min. Produceret af Toolbox Film i co-produktion med JA Film, støttet af Det danske Filminstitut, Den vestdanske filmfond, Nordisk film & TV fond i samarbejde med DR TV, SVT, NRK, YLE, og RUV.

Idé og instruktion: Maria Mac Dalland / Manuskript: Maria Mac Dalland og Morten Kaufmann / Karakterdesign: Edda Hrönn / Baggrundsdesign og Props: Sofie Louise Dam / Lead Animator: Ingeborg Dena Faber / Storyboard: Rasmus Brinck og Pedro Ivo Carvalho / Musik: Sille Grønberg og Palle Windfeldt / Lyddesign: Mark Norup / Producer: Morten Kaufmann / Lineproducer: Lise Uldbjerg Jørgensen / Produktionsleder: Julie R. Peitersen

Denne animationsserie handler om Lille Tut, hendes kat Gato og deres gode ven Nissen. Lille Tut er en lille glad og nysgerrig pige på ca. 3 år. I hver historie tager hun sammen med Nissen og Gato ud på en lille rejse til et sted i naturens verden. De møder både dyr, planter og nogle af Nissens mange slægtninge, for han er nemlig i familie med alfer og feer og andre små hjælpeånder. Der er altid noget de tre venner kan hjælpe med og de får mange gode venner og dejlige oplevelser, inden de vender trygt hjem igen til Lille Tuts familie.

De 3 venner kommer ud for oplevelser, som gør én glad for at bo på planeten jorden. Hver episode inviterer deres små seere til at blive nysgerrige på naturens magiske verden, altid på en tryg og aldrig skræmmende måde.

Designet til Lilletut karaktererne er skabt af Edda Hrönn, Sofie Louise Dam har malet de flotte baggrunde og musikerne og komponisterne Palle Windfeldt og Sille Grønberg har lavet musikken og sangene, som spiller en stor rolle i Lille tut universet. Sniglyt allerede her til den deres Lille tut signatur sang: